Lessen

Carola Stallenberg geeft les aan kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden op klassieke basis. Met kinderen begint zij met liedjes op het gehoor te leren spelen en met leuke moderne beginmethodes. Die methodes worden aangepast aan de leeftijd en eventuele muzikale achtergrond van de leerling. Na de beginperiode wordt het repertoire uitgebreid met leuke speelstukjes. Dit kunnen klassieke stukjes zijn, maar ook pop en andere lichte muziek. Als ondersteuning worden vingeroefeningen toegevoegd en naderhand toonladders, drieklanken en cadenzen. Ook eigen inbreng is in overleg mogelijk.

Voor beginnende volwassenen zijn er speciale beginmethodes. Voor hen geldt dat zij hun wensen wat betreft de invulling van hun les kunnen aangeven. In onderling overleg wordt er dan een lesprogramma samengesteld. Dit geldt ook voor de lestijden en de lesfrequenties.

Voor gevorderden geldt dit eveneens. Er wordt veel aandacht gegeven aan een soepele speelhouding, om zo tot verbetering van technische en muzikale vaardigheden te komen. Bij kinderen wordt hier ook aan gewerkt, hierbij is het aan te raden om wekelijks les te nemen volgens schoolperiodes.

De lessen worden bij haar thuis of aan huis gegeven. Voor lessen aan huis wordt een meerprijs gevraagd. Carola Stallenberg is gediplomeerd piano-docente en lid van de KNTV.

 

De lessen worden bij haar thuis of  aan huis gegeven, voor lessen aan huis wordt een meerprijs gevraagd. Carola Stallenberg is een gediplomeerd piano-docente en lid van de KNTV.